СО ПРЕВОД

Категории

Најдобри Видеа

Нови Видеа

Акција

Комедија

Научна фантастика

Последни апели

Апел за помош на Влатко Мицкоски

Апел за помош на Влатко Мицкоски ПРЕВЗЕМЕНО ОД FB Пријатели и пријателки, оние коишто ме познаваат лично и не. Се обраќам до сите вас бидејќи ми е потребна вашата помош повеќе од кога било. Последно да е да треба да си помагаме за вакви работи, но кога дошло мора до крај... Имено, како што веќе знаат некои поблиски луѓе за мојата ситуација, a сега ќе ја споделам и со јавноста, боледувам од опаката болест на 21-ви век на само 23 годишна возраст, бубрежен канцер. Извршена беше операција во јуни 2015 и токму к...
Отвори повеќе

БЕБЕТО ЛУКА СО ПРАЗЕН СТОМАК – РОДИТЕЛИТЕ БАРААТ ПОМОШ ОД ХУМАНИ Л...

„Синче мое убаво многу те сакам за тебе ќе се борам до крај“. Ова се зборовите на 25 годишната Билјана, мајка на бебето Лука од Свети Николе. Лука има само две недели, но собата во која моментално спие е студена, бидејќи семејството нема дрва за да ја запали печката. Неговото шише со млеко го затекнавме полу-празно, затоа што родителите немаат пари да купат. Мајката Билјана е загрижена за здравјето на нејзиното бебе. Таа вели дека социјалната помош од 1200 денари не стасува...
Отвори повеќе