American horror story

Слични Категории

Подреди

 Антологиска серија која се фокусира на различни ликови и локации, вклучувајќи куќа со убиствено минатото, лудница, група на вештерки, шоу на изроди и мистериозен хотел.

Година: 2011

Улоги: Lady GagaKathy BatesAngela Bassett

Продуценти: Brad FalchukRyan Murphy

 FX

      

   

 

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS