Pretty little liars

Подреди

 Како време мина ниѕ Алисон, а потоа кралицата како на куп да исчеѕна. Спенсер, Арија, Хана и Емили имаат свој живот, иако се оддалечени. Како што одминуваат годините, секоја девојка себеси се соочува со нови предизвици откако анонимни текстуални пораки од "А" се закануваат да се кажат сите  нивни тајни - и старите добри другарки биле сигурни дека само Алисон знаела ѕа тие тајни, и новите тајни кои биле напишани во главата по исчезнувањето на Алисон  . Кој е "А" и како тој или таа знае она што тој или таа знае? Врз основа на серија на романи на Сара Шепард.

Година: 2010

Улоги: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Ian Harding

Продуцент: I. Marlene King
 
ABC Family 2010-2015
Freeform    2015-

 

      

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS