Најдобри Видеа

Нови видеа

Акција

Комедија

Драма

Авантура

Последни апели

Апел за помош на Ања Минова

Апел за помош на Ања Минова Преземено од  фб. Драги пријатели Потребна ни е вашата помош. Ања Минова е хоспитализирана пред неколку недели и по извршен зафат на срцето е префрлена на хемофилтрација во Жан Митрев Клиник. Со цел да ја вратиме минимум нормалната функција на срцето за да го ...
Отвори повеќе

Апел за помош на малиот Доминик Иваноски

Апел за помош на малиот Доминик Иваноски Почитувани, на нашиот 9 месечен син Доминик Иваноски роден 25.04.2017 година со вродена срцева аномалија со дијагноза VSD (меѓукоморен дефект), му е потребна итна операција во Р. Бугарија која чини 13.800 евра, а ние без ВАШАТА ХУМАНОСТ не сме во можност да ги обезбедиме. Пора...
Отвори повеќе

Покажете ја вашата поддршка!

Powered by SO PREVOD - D DESIGN
Powered by SO PREVOD - D DESIGN